workshops

Eerstvolgende workshops:

5-daagse workshop + 3-daags festival – Bouwen met stro, leem, rondhout en nog veel meer! | 6 t/m 13 augustus, Staatje Vrij – Ten Boer


 ***workshop=vol*** 7-daagse workshop – Aardehuis bouwen met stro, leem, rondhout en kalkhennep | 4 t/m 12 juli, Uffelte


 ***workshop=vol*** 5-daagse Workshop | Rocketstove leemkachel met verwarmde bank, pizzaoven van leem en houtfornuis | 23-29 juni 2017, Ten Boer


***workshop=vol*** 7-daagse workshop | Leer een ecohuis bouwen met strobalen, leem en kalkhennep | 9-17 juni 2017, Culemborg


***workshop=vol*** 5-daagse Workshop – Rocketstove leemkachel met verwarmde bank en pizzaoven van leem – Helleborus Groningen, 17-23 maart 2017


 

Wil je misschien meedoen aan een workshop? Bekijk dan deze video om een indruk te krijgen van hoe een workshop er aan toe gaat.

[vimeo 135587229 w=900 h=506]

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang gelijk een bericht als een workshop online komt.


“Bij ons op de bouwplaats tref je blije mensen, ontstaan nieuwe vriendschappen en bouwen we gezamenlijk aan gezondere vormen van samenleven in harmonie met de natuur”


Meedoen aan een workshop bio-constructie is een uitgelezen kans om in een kort tijdbestek waardevolle kennis en ervaring op te doen. Ervaring die je goed kunt gebruiken als je bijvoorbeeld je eigen bio-constructie wilt maken. We maken gebruik van natuurlijke- en gerecyclede materialen en je leert allerlei natuurlijke bouw-technieken die vaak eenvoudig en goedkoop zijn toe te passen. Wist je bijvoorbeeld dat je alleen al met de warmte van de zon je huis grotendeels kunt verwarmen?

Mas con Menos organiseert workshops in verschillende landen en werkt daarvoor samen met verschillende projecten, bedrijven en organisaties. Hierdoor is het mogelijk om een breed scala aan kennis en ervaring over te dragen tijdens onze workshops. Strobalenhuizen, kalkhennep/hempcrete, waterfilter systemen, rocket stoves, brood/pizza ovens of een eco-sauna, er kan heel veel.

Onze insteek is om constructies te maken die je inspireren en het eenvoudiger voor je maken om meer in harmonie met de natuur te gaan leven. Regelmatig zien we dan ook dat deelnemers na het volgen van een workshop stappen ondernemen om voor zichzelf een andere manier van leven te realiseren, omdat zij in de workshop hebben geleerd dat het ook anders kan.

Een workshop bio-constructie is niet alleen leerzaam, het is vooral erg leuk en er heerst een bijzondere sfeer. Samen bouwen aan nieuwe vormen van natuurlijk (samen)leven schept een band en er ontstaan nieuwe vriendschappen op de bouwplaats.


Wil je graag meedoen aan een van onze workshops? Volg onze website en ontvang informatie over nieuwe workshops, bio-constructie en zelfvoorzienend leven.

Ben je nieuwsgierig geworden naar Mas con Menos? Lees hier meer over ons.

Eco-architect Alejandro en bio-constructeur/ontwerper Stef @ Mas con Menos

8 thoughts on “workshops

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *